مزاحمت برای همسایگان از ایجاد سروصدا

دسته بندی : کیفری | سایر دعاوی
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام. ما در یک شهرک در اراک زندگی میکنیم . تا حدود 6 الی 7 سال پیش خبری از ماشین های سنگین داخل شهرک نبود . ولی اکنون در هر خیابان و کوچه ای ماشین های سنگین اعم از تریلر و ایسوزو وجود دارد . در نزدیک ما یک خانواری هست که از راه باربری با ایسوزو درآمد خود را دارند . در هنگام صبح و شب و عصر وقتی که آنها میخوان به باربری برن ماشین خود را (مخصوصا در زمستان ) به مدت زیاد روشن کرده و سرو صدا و به خصوص آلودگی ایجاد میکند که برای پدر بنده که یک جانباز شیمیایی است بسیار مضر است . می‌خوام بدونم میشه از اونها شکایت کرد یا با زنگ زدن به پلیس مشکل حل میشه ؟ با تشکر از شما

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام بطور کلی هیچ کسی نمیتونه مخل آسایش شما بشه و ایجاد مزاحمت و سرو صدا کنه معمولا در ساعت های نا متعارف اگر این اتفاق میوفته میتونید اقدامات قانونی رو انجام بدید. پیشنهاد میکنم قبلش اظهارنامه بفرستید براشون شاید مشکل حل شد. اگر مورد دیگه ای هست تماس بگیرید در خدمتم