استرداد وجه از فرد بازداشت شده

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه
غلامرضا صارمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام اگر کسی به یک نفر پولی بدهد کاری را انجام بدهد حالا اون شخص بازداشت شده و دویست نفر شاکی داره آیا اون شخص اگر بره شکایت کنه براش مشکل پیش میاد یا می‌تونه پولی که داده را برگردانه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام امکان استرداد وجه قانونا وجود دارد حتی اگر به عنوان رشوه پرداخت شده باشد البته در صورتی که شما مجبور به پرداخت بودید / .