دریافت خسارت ناشی از جرم تخریب کیفری

دسته بندی : کیفری | تخریب عمدی اشیا منقول یا غیر منقول متعلق به دیگری
حسین حسن زاده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام واحترام.چندی پیش شخصی وارد مغازه من شد وباتخریب عمدی وسایلم حدود 15میلیون تومان به من خسارت وارد کرد ومن در دادسرا از او شکایت کردم وعلیه او کیفرخواست صادرشدوپرونده به دادگاه کیفری2 ارجاع شد.سوال من این است باتوجه به فیلم موجود واقرار وکیفر خواست آیا خسارتم دردادگاه کیفری پرداخت میشود یاخیر وآیا نیاز است اقدام دیگری ازقبیل شکایت حقوقی انجام دهم یاخیر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام.طبق مفاد ایین دادرسی کیفری باید تا اولین جلسه دادرسی دادگاه درخواست خسارت خود را نیز ضمیمه کنید و رسیدگی می شود و نیاز به دادخواست مجدد حقوقی نیست.