26 اسفند 1402

اعلام رضایت در پرونده تخریب

دسته بندی : کیفری | تخریب عمدی اشیا منقول یا غیر منقول متعلق به دیگری
حبیب جوادی اصل
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام حدود 4 ماه پیش شخصی وارد اپارتمان ما شد و درب واحد مارو تخریب کرد من شکایت کردم بعد از چند وقت دوندگی دادگاه پرونده را به شورای حل اختلاف فرستاد اونجا 12 ملیون قرار شد واریز کنن تا من رضایت بدم من برگه را امضا کردم ولی ایشان پول را نزدند چه کاری میتونم انجام بدم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام کاربر گرامی باید مفاد صورتجلسه ی شورا مطالعه و بررسی شود ولی اگر بی قید و شرط رضایت کتبی داده باشید .دیگر نمی توانید ادعایی در خصوص آن پرونده علیه ایشان داشته باشید مگر اینکه تحت شرایطی الزام ایشان به پرداخت 12 میلیون تومان را به استناد شهادت شهودی که در جلسه ی شورا شرکت داشته اند را بخواهید.