شامل شدن مستمری فرد فوت شده خارج از کشور

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | مستمری
ناصر روحی زاده
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام من همسرم امریکا زندگی میکنه و بازنشست شده میخوام ببینم حقوقشون بعدا به من تعلق میگیره یا نه؟

پاسخ کارآموز وکالت :

سلام مستمری بازنشستگی از سن بازنشستگی تا زمانی که شخص در قید حیات است، به شخص پرداخت شده و به نوعی تعیین کننده وضعیت مالی فرد در دوران سالمندی محسوب می شود. جهت جلوگیری از فقر جامعه تعیین میزان این مستمری بسیار حائز اهمیت است. و پس از فوت ایشان مستمری شامل حال شما خواهد شد. موفق و موید باشید