مستمری متوفی به خواهرش می رسد؟

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | مستمری
مریم محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام.
وقت بخیر. پدرم فوت کردن و حقوق ایشان قطع شده است. عمه ای مجرد و بالای 50 سال دارم که پدرم و عمویم ماهیانه پولی را برای امرار معاش به ایشان کمک میکردند. الان عمه ام اقدام به گرفتن وکیل برای حقوق پدرم کرده و وکیل به عمه ام گفته که با استشهاد محلی و بردن چند شاهد برای اینکه بی سرپرست هستی و برادرت به امرار معاشت کمک میکرد میتوانم حقوق را برایت بگیرم. متاسفانه من با عمه ام و عمویم که دنبال این حقوق هست مشکلات و اختلاف دارم حالا میخواهم ببینم میتوانند این حقوق را با این روش بگیرند ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر گرامی خواهر جزء افرادی که می تواند از مستمری متوفی استفاده کند نمی باشد.