دریافت مستمری توسط پسر مجرد

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | مستمری
مریم محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام ، مادر من پارسال بهمن ماه فوت کردند ، ایشان بازنشسته کشوری هستند ، یک دختر دارند ساکن کانادا که ازدواجشان در خارج ثبت اما در خود ایران ثبت نشده ، پدر من بازنشسته کشوری هستند که مستمری میگیرند من هم پسرشان هستم که سنم 5٧ سال و ٢٠ سال است که معلولیت ضایعه نخاعی دارم و با عصا حرکت میکنم ، شغلی ندارم اما سابقا بیمه پرداخت میکردم اسمم در بهزیستی ثبت نشده حالا سوال من این است کدام یک از ما واجد شرایط دریافت حقوق و مستمری مادرم هستیم ؟ ممنون از پاسخ شما

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم بیماری شما باید در کمیسیون پزشکی مورد تایید قرار گیرد.اگر تایید شود که توان کار کردن ندارید، مستحق دریافت مستمری خواهید بود.