شکایت از باب هک پیچ اینستاگرام

دسته بندی : کیفری | نقض (هک)تدابیر امنیتی سیستم های رایانه ای و مخابراتی
ناصر روحی زاده
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

با سلام شخصی با استفاده از جیمیل من اقدام به ایجاد پیج اینستاگرام کرده و همانروز از طریق ایمیل به من اطلاع داده شده و لینکی در اختیار من قرار داده شد تا پسورد پیج را عوض کنم و من پسورد پیج را عوض کرده و پیج در اختیار من است حالا آن شخص شکایت کرده که بنده ایشان را هک کرده‌ام و متاسفانه ایمیل که دارای لینک تغییر پسورد بود را بنده حذف کرده‌ام و مدرکی در دست ندارم که به دادگاه اثبات کنم بنده هک نکرده ام و ایشان از ایمیل بنده استفاده کرده اند حالا چگونه می توانم ثابت کنم که ایشان در ایجاد پیج اینستا از ایمیل بنده استفاده کرده‌اند و من پیج او را هک نکرده ام

پاسخ کارآموز وکالت :

سلام شما میتوانید پیامک ارسالی از طرف امنیت حساب کاربری خود ادعای خود را اثبات نمایید و اگر دردسترس نباشد میتوانید اشاره به اسامی و تاریخ تولد و کلیه داده های که در حساب خود درج کرده اید اشاره نمایید. موفق و موید باشید