مجازات حفر چاه غیر مجاز...

دسته بندی : کیفری | حفر چاه یا قنات با بهره برداری از منابع آب بدون رعایت مقررات
ناصر روحی زاده
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

با سلام. می خواستم مجازات حفر چاه غیرمجاز برای کشاورزی به علت خشکسالی چیه؟ شامل حبس هم می شه؟

پاسخ کارآموز وکالت :

سلام طبق ماده 690 قانون مجازات اسلامي مصوب 2/3/75 مقرر مي دارد «هركس به وسيله صحنه سازي از قبيل پي كني، ديواركشي، تغيير حدفاصل، امحاء مرز، كرت بندي، نهركشي، حفرچاه.... به مجازات ۱ماه تا ۱سال حبس محکوم خواهد شد. موفق و موید باشید.