نحوه اثبات دریافت وجه

دسته بندی : کیفری | تحصیل مال از طریق نامشروع یا سو استفاده و تقلب از امتیازات
علیرضا فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام بنده از یه نفر طلب داشتم مبلغ ۱۵۰ که قرار شد به صورت توافقی حل کنیم با ۱۰۰ تومان به پرونده رضایت بدم طی یه واریز ۶۵میلیون و بعد چند روزواریزی بعد ۵ میلیون وبعد چن روز دیگه یه پلاستیک مشکی رنگ اورد که داخلش مبلغ ۲۰ میلیون بود و تو دوربین مدار بسته هم افتاده ولی محتوای داخل پلاستیک تو هیچ یک از دوربین ها نیفتاده فقط تو دوربین اول دست اونا بود تو دوربین دوم دست من بود الان رفتن شکایت کردن که تو پلاستیک ۸۰ میلیون بود ولی من ۲۰ تومان دریافت کردم دوتاهم شاهد برده یکیش گفته من داخل پلاستیک پولو دیدم دومی گفته من فقط موقع تحویل پلاستیکو دیدم الانم از بازپرسی بهم ابلاغیه اومده همراه داشتن وکیل با ضامن معتبر الان چه جوری ثابت کنم که تو بسته ۲۰ تومان بوده

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام شما می‌بایست همراه خود ضامن برده و با شاهد اثبات نمایید که داخل پلاستیک ۲۰ تومن بوده همچنین به فقدان شهادت دقیق طرف مقابل استناد نمایید و اینکه صرف آوردن یک پلاستیک مشخص نمی‌کند چه میزان پول داخلش بوده همچنین بیان نمایید اگر ۸۰ میلیون دریافت کرده اید باید در حسای بانکی همان روز واریز میکردین که نکردین و در خواست مواجه حضوری کرده و سوالات درباره پولها از شاکی بپرسید .جهت راهنمایی بیشتر از تماس تلفنی استفاده کنید