انتقال مال غیر و کلاهبرداری

دسته بندی : کیفری | انتقال مال غیر
علیرضا فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام،وقتتون بخیر،ی خونه برج ۱۲ سال قبل اجاره کردم و مبلغ رهن رو هم چن مرحله ب املاک دادم،تخلیه ۲۵بود ولی تا الان تخلیه نشده،و پول رو هم املاکیه پس نمیده،صاحب ملک ازین قرارداد خبر نداشت و گفت همین املاک می‌خواسته خونه رو بدون اجازه من بفروشه،رسما کلاه برداری می‌خواسته بکنه،شکایت هم کردم،ولی نیومد،رفتم دم املاک صحبت کنم باهاش،گفت ی احظاریه الان اومد یکی ماه بعد و یکی دیگه هم ماه بعد تر میاد،ولی من حاظر نمیشم،و در آخر تو دادگاه ی چک چهار ماهه میدم بهتون،ک اونم شاید نقد نشه،موندم چیکار کنم،ممنون میشم راهنماییم کنین

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام چنانچه مشاور املاک بدون اجازه مالک اجاره داده باشد مرتکب انتقال مال غیر شده و شما پس از شکایت از ایشان چنانچه محکوم شوند علاوه بر حبس بین ۴ تا ۱۰ سال و جزای نقدی محکوم به پرداخت پول شما نیز می‌شوند . و اموال ایشان در راستا پرداخت بدهی شما قابل توقیف است