توقیف حساب های بانکی توسط اجرا احکام

دسته بندی : حقوقی | رفع اثر از اموال توقیفی منقول
علیرضا فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام بنده متاهل هستم دارای یک فرزند بخاطر چک برگشتی‌ توسط شخص حقیقی محکوم شده ام و محکوم له کلیه حسابهای بانکی و حساب بانکی یارانه من را مسدود کرده و دسترسی به یارانه های واریزی دولت از بنده و خانواده ام سلب شده آیا راهی هست که فقط حساب یارانه
بازگشایی بشه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام شما باید به شعبه اجرا احکام‌مراجعه کنید و رفع انسداد حساب مربوط به یارانه را تقاضا نمایید