مجازات فرار کردن با دختر مورد علاقه؟

دسته بندی : کیفری | رابطه نامشروع
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام ما با دختر خانومی که همو میخواستیم فرار کردیم اگه خوانواده دخترع شکایتی علیه من داشته باشند چه میشود

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ تحت شرایطی موضوع مورد نظر شما میتواند مشمول رابطه نامشروع باشد ک البته توضیح دقیقتری در اینخصوص نیاز هست علی الاصول با شکایت رابطه نامشروع دختر نیز تحت تعقیب قرار خواهد گرفت و مجازات شامل حال هردو طرف میشود اگر هم رابطه ای نامشروع واقع نشود و ادله برای اثبات ان کافی نباشد جرمی واقع نشده است چون ب میل هردو طرف بوده.لازم ب ذکر هست رابطه نامشروع در صورت اثبات تا ۹۹ ضربه شلاق تعزیری دارد موید باشید