شکایت از رمال و طی مراحل تحقیقات مقدماتی

دسته بندی : کیفری | کلاهبرداری
رضا احمدی ذیلان
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام از یک رمال ۳ماه پیش تقریبا که ۴ قولنامه زمین ازم گرفته بود که طلسم های زمین وطلسم..های سندهای زمین وخودم رو باطل کنه ورفع اختلاف کنه از زمین با طلسم جادو...شکایت کلاهبرداری کردم پرونده ارجاع شد به شورا نامه عدم سازش از شورا گرفتم پرونده ارجاع شدبه آگاهی، اگاهی مواجهه حضوری بین من ورمال انجام داد وکل اظهارات من ورمال رو گرفت وثبت کرد، رمال دراگاهی اعتراف کرد که بابت گشایش زمین این خانوم بهش دعای گشایش دادم اما طلسم جادو ندادم وشغل دیگری بجز رمالی ندارم والکی گفت این خانوم پول لازم داشته من ۲۰ میلیون تومن بهش پول قرضی دادم بجاش ( ۲هزارو خورده ای متر زمین بهم داده این خانوم وهیچ رسیدی هم ندارم مبنی برپول دادت به این خانوم.(مبلغ ۳ قولنامه باهم ۱۷۰میلیون تومان قید شده تقریبا ویکی از قولنامه ها هم نوشته شده توافقی)پرونده از آگاهی ارجاع شد به بازپرسی بازپرس ۲۰ روز نبود از دادستان دستور گرفتم دادستان دستور داد پرونده از بازپرسی بره به دادیاری ودرغیاب اقدام شود یه چیزی توهمین مایه ها پرنده رفت شعبه دوم دادیاری دادیار ازم مجدد چندین سوال پرسید ونوشتم امضا کردم ودادیار مجدد پرونده رو برای مواجهه حضوری ارجاع داده به اگاهی این چه مدلشه چندبار باید برم اگاهی وچندبار باید اظهارات ثبت کنم؟الان مجدد باید دراگاهی اظهاراتم رو ثبت کنم؟چرا پرونده رو فرستاده اگاهی؟دفتر دار بازپرس که میگفت برای مواجهه حضوری فرستاده اگاهی دادیار

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر گرامی وقت بخیر.فعلا توی مراحل تحقیقات هستین دادیاری جهت تکمیل تحقیقات و مواجهه حضوری دوباره فرستاده آگاهی از این حیث منی نیست پرونده روال قانونی خودش رو باید طی کنه