خسارت وارده از نشتی طبقه بالا چگونه پیگیری کنم

دسته بندی : حقوقی | مطالبه خسارت
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام در یک اپارتمان اگر لوله اب طبقه بالا نشتی داشته باشد و چکه کند بنحوی که گچ سقف خیس شود و مالک طبقه بالا از تعمیر ان خود دارژ کند یا طفره برود چه باید کرد؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

با احترام شما می توانید از طریق شورای حل اختلاف تامین دلیل نمایید و کارشناس گزارش خود را در این زمینه تحویل و سپس از شورای حل اختلاف بخواهید دستور مقتضی صادر و در صورت عدم نقدینگی طبقه بالاخود نسبت به تعمیر آن اقدام نمایید و بعد از اتمام می توانید تمام هزینه ها را از طبقه بالا دریافت نمایید