اجرای حکم در مجازات های کیفری

دسته بندی : کیفری | اجرای احکام
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام وخسته نباشید خدمت شما عزیزان
بنده در مورخ ۱۰.۹۸توسط سه نفر که برادر هستن موردضرب و جرح عمدی باشمشیر وچاقو قرار گرفتم رای دادگاه کیفری یکیشونوبه که الان باوسیقه ازادشدیک سال حبس تعزیری ودیه محکوم کرد. ودونفردیگروکه متواری هستن روبه پرداخت دیه محکوم کرد. والان بعد کلی برو بیابهدادگاه پرونده به اجرای احکام کیفری رفته سوال بنده حکم خودبخود اجرا میشود؟یاباید درخاست اجرای حکم بکنم ممنون میشم راهنمایی کنید وچقدردیگه زمان مییبره؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ در جرائم کیفری پس از صدور رای دادگاه و قطعیت آن حکم قطعیت یافته بصورت خودکار ب اجرای احکام واحد شعبه مربوطه ارسال شده و نیازی ب تقاضای صدور اجراییه از جانب محکوم له نیست همچنین عنایت داشته باشید موارد پس از تشکیل پرونده در اجرای احکام جهت معرفی محکوم علیه برای اجرا ب ایشان ابلاغ میشود و همچنین مهلت پرداخت دیه در جرائم عمدی حداکثر یکسال از تاریخ ابلاغ اجرا خواهد بود موید باشید