04 خرداد 1401

کلاهبرداری زوجین بدون ثبت ازدواج

دسته بندی : کیفری | کلاهبرداری
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام.من و دوستم از یک زن و شوهر به جرم کلاهبرداری شکایت کرده ایم.آقا دارای سابقه کیفری و فراری است و ازدواج با خانمش را ثبت قانونی نکرده است تا هر وقت گیر میافتد منکر ارتباط خود با خانمش شود و وکیلش را بفرستد بگوید : موکل من این زن را نمیشناسد و این دو نفر بی دلیل از موکل بنده شکایت کرده اند.چگونه میتوانیم ثابت کنیم که این دو زن و شوهر هستند و آقا به وسیله کارت خانم کلاهبرداری میکند؟ اگر نتوانیم ثابت کنیم آنها میتوانند اعاده حیثیت کنند؟ تشکر فراوان

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم از قاضی دستور پرینت حسابهای هر دو و نیز ریز پیامکها وتماسهای را و نقطه زنی خط گوشی هردو را بخواهید