19 خرداد 1401

فک رهن از سند بابت اتمام اقساط تسهیلات

دسته بندی : حقوقی | الزام به فک رهن
ابوالفضل فاضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام. ما در دفتر اسناد قراردادی با یک شرکت بستیم و طبق اون سند خونه رو برای دریافت یک وام برای شرکت مذکور با مبلغ مشخص نزد بانک تجارت به رهن گذاشتیم. حالا بعد از تسویه وام، بانک اعلام کرده چون شرکت یک وام دیگر جدای از این وام هم از این شعبه گرفته و همچنان در جریانه، امکان فک رهن سند وجود نداره و شرکت باید یک وثیقه جایگزین بیاره. اصلأ همچین چیزی ممکنه که از وثیقه یک وام برای وام دیگه استفاده بشه؟!. باید چجوری این موضوع رو پیگیری کرد؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام هر وثیقه ای بابت تسهیلات مشخصی در رهن بانک قرار میگیره اگر اقساط تسهیلات مربوط به وثیقه مورد رهن اتمام یافته بانک نمیتونه آن وثیقه را بابت تسهیلات دیگر استفاده کند شما می توانید دادخواست الزام به فک رهن علیه بانک مطرح کنید