27 خرداد 1401

درخواست تقسیم و فروش مال مشاعی

دسته بندی : حقوقی | تقسیم مال
رضا احمدی ذیلان
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

بنده 10 سال با پدر خانمم یک موتور خریدیم ولی ایشون اتباع بودن همه مدارک به نام من هست،ایشون فوت کردن موتور دادم دست برادر خانمم ولی چیزی به اسم نزدم.الان از خانمم جداشدیم.چجوری میتونم موتورم رو پس بگیرم از اینها.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر گرامی وقت بخیر. باید درخواست تقسیم مال مشاعی مطرح کنین چون با ورثه پدرخانم مرحومتان شریک هستین. که از طریق فروش به سهمتان خواهید رسید.