من مادرم 4تا خواهرن سه تا برادر 4سال پیش برادراش با دوز کلک از خواهراشون امضا میگیرن کل خونه وزمینای پدری را میگیرن

دسته بندی : حقوقی | تقسیم مال
پویا علیزاده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید من مادرم 4تا خواهرن سه تا برادر 4سال پیش برادراش با دوز کلک از خواهراشون امضا میگیرن کل خونه وزمینای پدری را میگیرن به اینا یه زمین دیمی میدن حالا بعد 4سال تازه متوجه شدن خواهرا که سرشون کلاه رفته حتی یه زمین مادری داشتن اونم تازگیا از مادر 80سالشون پسرا انگشت گرفتن به اسم خودشون زدن میخواستم ببینم اگه شکایت کنیم میتونن به ارثشون برسن ممنون میشن راهنمایی کنید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام اگر موارد فوق و حیله و تقلب را بتوانید اثبات نماییداگر تقسیم نامه ای نوشته شده یا سندی تنظیم شده ادله خود را ارایه و از دادگاه ابطال آن را بخواهید و تقاضای تقسیم ماترک با نظر کارشناس را بخواهید..موفق باشید