28 خرداد 1401

امکان شکایت افترا وجود دارد؟

دسته بندی : کیفری | افترا
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

با سلام چند روز‌‌پیش یک نفر نظافت چی اومد منزل و رفت ، و بعدش انگشتر خانمم گم‌شد ، ما به این خانم تماس گرفتیم گفتیم شما انگشتر را ندیدن و برگشته میگه شما به من تهمت زدین و میخام‌ ازتون شکایت کنم
آیا قانون می‌تونه بنده را محکوم کنه یا خیر

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ ب صرف مندرجات در متن سوال جرمی واقع نشده ک امکان شکایت وجود داشته باشد،مگر اتهام سرقت همراه با سونیت ب ایشان وارد شده باشد ک طرح شکایت افترا و اعاده حیثیت متصور باشد لیکن اگر صرفا سوال پرسیده اید و اتهامی ب ایشان منتسب نکرده اید موضوع وصف مجرمانه نداشته و امکان نتیجه گیری در شکایت منتفیست،نگران نباشید