22 خرداد 1399

نفقه

دسته بندی : خانواده | طلاق
سعید خانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام. زوج درخواست طلاق داده ودرجلسه اول دادگاه زوجه کفته برمیکردم وزوج قبول نکرده وبس ازمراحل دادگاه ودرجلسه اخرزوج شرط بذاره وبگه زوجه برگرده به زندگی به شرط اینکه نفقه نخواد وزوجه قبول نکنه شرطه نفقه رو. وبگه برمیگردم وتمام حق وحقوقم سرجاش باشه وشرط رونبذیره وسوالم اینه دادگاه حق روبه مردمیده؟.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام در خصوص فرض سوال طبق ماده ۱۱۳۳ قانون مدنی حق طلاق در اختیار مرد است لذا هیچ ارتباطی به شرط مذکور ندارد در خصوص نفقه نیز تا زمانیکه در عقد هستید نفقه بر عهده مرد است