درخواست طلاق و عدم تمایل احدی از زوجین

دسته بندی : خانواده | طلاق
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام همسر من درخواست طلاق داده ولی من نمیخوام طلاق بگیرم چون زندگیمودوست دارم بخاطر دروغ کوچیک که خودمم قبول دارم امروز رفته درخواست طلاق داده من چیکار میتونم بکنم

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم اگر زوج بخواهد زوجه را طلاق دهد منعی ندارد اما اگر زوجه بخواهد درخواست طلاق دهد باید ادله محکمه پسند ارائه نماید در غیر اینصورت منتج به نتیجه نخواهد شد در صورت نیاز به راهنمایی بیشتر از طریق مشاوره تلفنی اقدام به رزرو نمایید