درخواست طلاق ازسوی زوج وپرداخت مهریه

دسته بندی : خانواده | طلاق
الهه طالبی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقتتون بخیر، لطفا توضیح بدید اگر مرد برای طلاق اقدام کند پرداخت سکه های خانم به چه صورت خواهد بود متشکرم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام، وقت بخیر زمانی که مرد درخواست طلاق از طرف خود مطرح نماید ثبت طلاق منوط به تادیه حقوق مالی زوجه است. اگرخانم درخواست مطالبه مهریه کند وشما استطاعت پرداخت یکجای مهریه را داشته باشید مهریه یکجا مطالبه می گردد ودرصورتی که توان پرداخت یکجایی نداشته باشید مهریه تقسیط می گردد.