12 تیر 1401

کلاهبرداری تحت عنوان سایت های صیغه یابی

دسته بندی : کیفری | کلاهبرداری
رضا احمدی ذیلان
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

من عضویه کانال صیغه یابی شدم برای اینکه کارم حروم نباشع یه موردبرای صیغه ای چندوقته انتخاب کردم که برای 7ساعت550هزاروگفتن برای امنیت مورد3میلیون الان پول دادم وطرف نبودش وجواب نداد الان چکارکنم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر گرامی وقت بخیر. شما میتوانید تحت عنوان جزایی کلاهبرداری از شخص مورد نظر شکایت کرده یا اینکه تحت عنوان حقوقی استرداد وجه از شخص مورد نظر که مبلغ را به حسابشان واریز کردین شکایت کنین