22 تیر 1401

تعیین ارش و موارد آن

دسته بندی : کیفری | قتل عمد وغیرعمد
مصیب قادری چشمه گچی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام.بنده از پزشکی شکایتم کردم و در جهت صلح و سازش به شورای حل اختلاف پزشکی رفتم.سازش صورت نگرفت و قرار شد پرونده به دادسرا ارجاع داده شود.پس از اتمام جلسه این متن در سامانه ی ثنا من ثبت شد((نامه ی صادره به شماره ....... مورخ ...... با موضوع «تعيين ميزان ارش» و گیرنده «اداره كميسيون پزشكي قانوني شهرستان .....» ثبت گردید))....بنده به پزشکی قانونی رفتم و هزینه ای پرداخت کردم.اکنون برای چه دلیل به پزشکی قانونی رفتم ؟تشکیل کمیسیون ‌‌برای تعیین میزان ارش است؟ قاضی شورای حل اختلاف دستور تعیین میزان ارش صادر کردند؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام کاربر گرامی پزشکی قانونی موارد جراحات شما را بررسی و تایید می نماید. سپس درصد آنها را تایید و ارش آنها را احتساب می نماید مثلا می گوید ۱ درصد ارش بخاطر ..‌‌‌. بعد از این موارد، نامه را به دادگاه می فرستد و دادگاه بعد از تایید موارد دیه و ارش و عدم اعتراض دو طرف پرونده و قطعی شدن حکم، به بیمه یا جانی ( وارد کننده ضرر) دستور پرداخت می دهد. موید باشید.