14 مرداد 1401

رابط نامشروع زوجه و پیگیری زوج

دسته بندی : کیفری | رابطه نامشروع
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام.
یازده ساله ازدواج کردم ۲ تا دختر دارم.
جدیدا از طریق گذاشتن شنود متوجه شدم همسرم ۷ سال با کسی رابطه داره.
داشت واسه دوستش تعریف میکرد که با پسره دعواش شده.
چون پسره میخواست با یکی از دوستای همسرم دوست بشه.
همسرم بهش میگه مگه من ۷ سال بهت خیانت کردم زندگیمو بخاطر تو حروم کردم.چی واست کم گذاشتم.یه زن جوون در کنارته.
تو سیرنمیشی.
جایی دیگه میگم.
گوشیم دست مامانم بود داشت به پسره پیام میداد فکر میکرد منم.
پسره عکس پایین تنه اش رو واسش میفرسته.
منم به استناد همین صداها رفتم از همسرم و مادرش شکایت کردم.
خواستم بدونم محکوم میشه.قاضی با این صداها قبول میکنه رابطه نامشروع رو.
اگه بله.حکمش چیه.
اگه نه چیکار باید بکنم.خودم محکوم نشم.

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم اگر بغیر از ادله موجود استناد به پرینت پیامها و تماسرتلفنی نیز نموده باشید قاضی وی را محکوم خواهد نمود و با اثبات ۱۰۰ ضربه شلاق محکوم خواهند شد اگر بتوانید زنا را اثبات نمایید اعدام خواهد شد که محاکم اصولا به ۱۰۰ ضربه شلاق یا نهایتا یک سال حبس محکوم خواهند نمود