16 مرداد 1401

امکان تعلق خسارت تاخیر وجود دارد

دسته بندی : حقوقی | مطالبه خسارت
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

با عرض سلام
مغازه ای معامله کردم درسال 93,نصف پول را نقدا گرفت نصف دیگه رو دوتا چک گرفت بعد موقع سر رسید چک پول در حساب بود وبعلت پشیمانی از معامله چک را وصول نکرد در سال 93 وبعد دو سال دادگاه رای به نفع من صادر کرد حال اقدام به خسارت تادیه چک کرده آیا تعلق میگیرد

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ حسب توضیحات شما امکان تعلق خسارت تاخیر تادیه وجود ندارد مضافا اینکه اگر دعوای مطروحه در خصوص مطالبه وجه چک ها بوده و رای بر بی حقی ایشان داده شده مزید بر علت هست و وقتی در دعوای اصلی توفیقی حاصل نشده دعوای خسارت تاخیر تادیه نیز موضوعیتی نخواهد داشت،لذا منتفیست موید باشید