27 مرداد 1401

سوال در خصوص تامین خواسته

دسته بندی : حقوقی | مطالبه خسارت
علیرضا فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام چروری میتونم اقدام کنم تا نظر کارشناس رسمی رو بگیرم که اعلام کنه چقدر خسارت به ماشینم توتصادف وارد شده، فعلا نمی خوام مطالبه خسارت کنم فقر میخوام میزان خسارت تعیین بشه، باید به کجا و چه در خواستی بدم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام شما باید دادخواست تامین دلیل به شورای حل اختلاف محل تقدیم نماید جهت تنظیم دادخواست می تواند از طریق مشاوره حقوقی یا قسمت درخواست های حقوقی اقدام فرمایید