27 مرداد 1401

اثبات مالکیت خودروی پراید

دسته بندی : حقوقی | الزام به تنظیم سند خودرو
ابوالفضل فاضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من سال ۹۵ یک اتومبیل از کرج خریدم و خواستم در قم تعویض پلاک کنم..و چون سند ملکی میخواست پلاک رو به نام مادر زنم که مالک بود زدم...الان ایشان از بنده شکایت خیانت در امانت کردن....پلاک ماشین به نام مادر زنم هست ولی قولنامه خرید به نام خودم...بیمه هم خودم کردم ولی به اسم صاحب قبلی..الان چکار کنم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام چون قولنامه به نام شماست با معرفی دو شاهد به دادگاه شکایت مادر خانمتون منتفی میشه