14 بهمن 1399

آیا پرداخت نفقه فرزند و زوجه در صورت زندانی بودن همسر ممکن است ؟

دسته بندی : خانواده | مهریه
حامد محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

آیا زوجه ای که شوهرش به جرم قتل عمد درزندان می باشد و حکم اعدامش صادر شده واز پنج سال قبل تاحال درحبس می باشد.حال زوجه میتواند تقاضای نفقه پنج سال گذشته خودودختر هفت ساله‌اش که همراه زوجه‌ زندگی می کندازپدر زوج در دادگاه داشته باشد.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام ، نفقه زوجه به عهده زوج می باشد اما نفقه فرزند در صورت عدم امکان پرداخت توسط زوج ، امکان مطالبه از پدر زوج وجود دارد