آیا مستندات پرداختی وجه به حساب مادر همسرتان موجود است؟

دسته بندی : خانواده | مهریه
عاطفه بذار
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام ،
من می‌خوام جدا بشم ، ب دلیل عدم داشتن تفاهم هیچجوره حرف همدیگه رو نمی‌فهمیم و این باعث شده هر روز بحث و دعوا داشته باشیم و دعواهامون هی بدتر وبدتر میشه
سوالم اینه من میتونم مهریه ام رو بگیرم چون حامی ندارم ی بچه نه ماهه هم دارم ک میخوام ایندش تامین باشه
همسر من چیزی ب نام خودش نداره شغل ثابت هم نداره
ی خونه خریدیم اول ازدواج نصف پول رو بنده طلاهامو فروختم نصف هم مادرش داد ولی خونه شش دنگ ب نام مادرشه
من شنیدم قوانین همه ب ضرر زنه و نمیشه مهریه رو گرفت

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

درود به جهت قانونی پس از عقد نکاح شما میتوانید مهریه ما فی القباله خود را مطالبه نمایید و از طریق مراجعه به دفتر ثبت ازدواج تقاضای اجرای مهریه مینمایید اگر همسر شما پس از استعلام سه گانه ثبت مالی به نام خود داشته باشد توقیف میگردد در غیر این صورت باید پرونده اجرا را مختومه و دادخواست مطالبه مهریه در دادگاه خانواده ثبت نمایید تا پس از قطعیت از سوی سوی دادخواست تقسیط طرح و رسیدگی گردد. اما راجع به خرید ملک به نام مادر همسرتان اگر مستندات پرداخت و واریز پول به حساب ایشان در آن تاریخ موجود باشد باید ابطال سند و اثبات بیع و در ادامه الزام به تنظیم سند به اندازه قدرالسهم خود را در محکمه طرح نمایید لکن اولات این ادعا راهی دشوار است برای شما پیشنهاد میکنم صرف نظر از پیگیری یا عدم پیگیری موضوعات مالی و حقوقی جهت درمان ارتباط حتما به مشاوره خانواده مراجعه و تلاش خود را جهت بهبود رابطه نمایید.