در حال حاضر دو دانگ سند به نام همسرتان منتقل شد یا صرفا درج در قباله شده است؟

دسته بندی : خانواده | مهریه
عاطفه بذار
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
دو دانگ از خانه پدری به نام همسرم به عنوان مهریه امده در مهریه بدون هیچ قید و شرط دو دنگ آورده شد که باید به نام همسرم بخوره ولی موقعی ک خواستیم سند رو جدا کنیم شرط قید شد ک کلیه منافع و حق السکونت ملک در اختیار پدر هست
الان راهی برای فروش دو دنگ مهریه همسرم هست؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

درود اگر در مهریه مشخصات دقیق ثبتی ملکی که باید به عنوان مهریه به نام زوجه منتقل شود درج گردد زوجه می‌تواند الزام به تنظیم سند را از دادگاه مطالبه نماید اما اگر سند دودانگ به نام ایشان تنظیم شده باشد دیگر زوجه شریک مشاعی مال با پدر همسرشان شده لست و قواعد مال مشاع حاکم است