03 آبان 1401

فک رهن ملک از بانک با پرداخت دین

دسته بندی : حقوقی | الزام به فک رهن
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

با سلام
اگه یه ملکی از ۶۰ سال پیش تو رهن بانک باشه و بانک از همون موقع اونجا تصرف داشته بدون پرداخت هیچ اجاره ای. بانک علاوه بر ملک مذکور یه ملک دیگه رو هم توقیف کرده .مبلغ رهن ۲۵ هزار تومن بوده که توسط راهنین در مدت مقرر به بانک پرداخت نشده و بانک اجرا دراورده و املاک فوق رو توقیف کرده ضمنا بانک راضی به تسویه حساب با مبلغ فعلی و تخلیه ملک و... نیست .به نظرتون دادخواست خلع ید با اجرت مثل بدم یا فک رهن با اجرت مثل

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم اینطور که بنده متوجه گردیدم وامی از بانک اخذ نموده اید و بعلت عدم پرداخت در رهن بانک و سپس توقیف گردیده است لذا بعد از ۶۰ سال قصد پرداخت دین خود با تاخیر تادیه دارید اگر پرداخت صورت پذیرد میتواتید از فک خارج نمایید اما نمیتوانید اجرت المثل ایام تصرف را دریافت نماید درغیر اینصورت اگر سوال طور دیگری باشد باید واضح تر مطرح شود