08 آبان 1401

الزام به تنظیم سند رسمی خودرو

دسته بندی : حقوقی | الزام به تنظیم سند خودرو
الهه محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام بنده یه ماشین از بنگاه خریدم و الان بنگاه به هر دلیلی سند برام نمیزنه در صورتی که صاحب ماشین خیلی وقته فوت شده و ماشین چند دست چرخیده قولنامه های دیگه را ندارم که الزام به سند بزنم من چه شکایتی باید از بنگاه بکنم ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام واحترام کاربر گرامی مستند به مبایعنامه خود، بیمه نامه، فیش های خلافی بنام خود، شهادت شهود متلکیت. تصرفات خویش را اثبات و تقاضای الزام به تنظیم سند رسمی بطرفیت فروشنده(بنگاه) و وراث مالک رسمی ثبت نمایید. موفق باشید