22 اسفند 1399

توافق کارگر با کارفرما در هیت تشخیص اداره کار قابل فسخ است ؟

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | مطالبه حقوق ومزایا
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام..۵ سال کارکردم تو یه اداره خصوصی تامین اجتماعی..پایه سنوات نداده...اداره کار رفتم شکایت کردم گفتن سال آخر کار رو بهتون میدیم توافقی حل شد ولی کلا رفت سرم .هنوز پولی نریخته برام..آیا میتونم توافق راپس بگیرم و برم دیوان شکایت کنم که ۵ سال رو کامل دریافت کنم ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاررر محترم اگر توافقات شما در صورتجلسه هیت تشخیص یا هیت حل اختلاف اداره کار تنظیم و به امضا رسیده معتبر بوده و قابل فسخ نیست چنانچه کارفرما وجه را پرداخت نمی کند تقاضای اجراییه بنمایید