ارث همسر از مرد در صورت همسر دوم بودن

دسته بندی : حقوقی | ارث،وصیت
صادق سوری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

پدرم سال 77 فوت شده ولی الان در حال تقسیم ماترک ایشان هستیم که یکی ار برادران ناتنی از مادر جدا اعتقادی به قانون 946 و تبصره آن در مورد ارث مادرم ندارد و می گوید چون پدرم سال 77 فوت شده مادرم از زمین ارث نمبرد خواهشمندم راهنمایی بفرمایید که چطور حق مادر را باید بگیریم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام نگران نباشی اگه از طریق دادگاه اقدام کردید مادرتون به حق خودش میرسه و زیاد به حرف اخوی اهمیت ندهید