آیا مادر میتواند درخواست تقسیم ترکه نماید؟

دسته بندی : حقوقی | ارث،وصیت
الهه طالبی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

پدر مرحوم من در زمان حیات دو دانگ از منزل مسکونی خود را به مادر واگذار کرده و مادر مسن ما در این منزل سکونت دارند، و خواهر ما درخواست سهم الارث دارد در صورتیکه هیچکدام از ما خواهر برادر ها و مادرمان قصد فروش نداریم و نمی‌خواهیم مادرمان مجبور به ترک منزل خود شود ، این وارث میتواند برای مادر مسأله ساز شود ؟ مانع سکونت مادرمان شود یا برای فروش ملک یا به مزایده گذاشتن آن اقدامی کند؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام، وقت بخیر بله میتواند درخواست تقسیم ترکه مطرح نماید. سهم ایشان را از منزل به کمک کارشناس ارزیابی وپرداخت نمایید درغیر این صورت با درخواست تقسیم ترکه ملک به مزایده گذاشته می شود تا سهم الارث ایشان وصول گردد.