09 آذر 1401

انتشار اکاذیب از طریق رایانه

دسته بندی : کیفری | انتشار اکاذیب از طریق رایانه
آناهیتا قاسمی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام
آیا پیج های فیک اینستاگرام که فحاشی و نشر اکاذیب می‌کنند قابل پیگیری و رد یابی هست ؟اگر پیج رو دلیت اکانت کنند می‌توان پیگیری کرد که چه کسی هست و باید چطور شکایت کرد؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام کاربر گرامی اگر به شما پیام توهین آمیز ارسال شده و پیامها موجود است اسکرین شات بگیرید و بر اساس آن تحت عنوان مزاحمت و توهین شکایت کنید. و در مورد نشر اکاذیب نیز بله پلیس فتا پیگیری می‌کند و با پلیس فتا موضوع را پیگیری نمایید . موفق و سربلند باشید