13 آذر 1401

مطالبه وجه و عدم تمکن

دسته بندی : اعسار | اعسار از پرداخت محکوم به
الهه محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام .کسی ازمن بابت ۵میلیون تومان شکایت کرده.از طرف شورای حل اختلاف واسم ابلاغیه اومده.الان مول ندارم به طلبکارم بدم .مراحلش چجوری طی میشه ممنون.؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام واحترام کاربر گرامی پس از صدور حکم قطعی و اصدار اجراییه ظرف مدت سی روز مهلت جهت ثبت دادخواست اعسار دارید در صورت پذیرش قسط بندی یا مهلت مناسبی جهت پرداخت به شما داده می شودـ