17 آذر 1401

سوال در خصوص کلاهبرداری

دسته بندی : کیفری | کلاهبرداری
علیرضا فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

درود برشما حدود ۱ ماه پیش در اینترنت دنبال خرید مدرک بودم تا اینکه در تلگرام با کانالی آشنا شدم که مدرک در هر مقطعی میفروختن.... تا اینکه پس از مشاوره چند روزه در تاریخ ۱۲ آذر ماه از طریق درگاه اینترنتی بانک سامان مبلغ ۱ میلیون و ششصد هزار تومان (که البته به سختی وام گرفته بودم)را پرداخت کردم و پس از آن تا به امروز ۱۶ آذر ماه جوابی نگرفتم حتی از طریق پشتیبانی بانک سامان تماس گرفته و تاییدیه تراکنش را گرفتم لازم به ذکر است که درگاه پرداختی به نام یک سایت فروش هاست و دامنه می باشد(byteserver.ir) من حتی داخل سایت عضو شده و مشکل را مطرح نمودم ولی کسی پاسخگو نبود حال با این تفاسیر امکان برگرداندن پول وجود دارد؟؟ معمولا چقدر هزینه برام داره ؟؟ ؟ باید از طریق پلیس فتا اقدام کنم یا حتما وکیل بگیرم ؟ معمولا هزینه ها چقدر میشه؟؟
با سپاس مهدی اصفهان

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام شما باید از طریق مراجع قضایی و دفاتر خدمات قضایی اقدام‌به طرح شکایت نمایید .