27 آذر 1401

مرگ مشکوک یکی از دونفر بعد از ارتباط دو شخص

دسته بندی : کیفری | اعلام مرگ مشکوک
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام بنده متاهل هستم مدتی پیش با یه خانم مطلقه آشنا شدم و بعد از اینکه شماره همراه منو گرفت دو روز بعدش پیام داد که پول میخام و من هم قبول کردم ولی گفت من اینجوری راضی نیستم و باید جبران کنم و رابطه انجام بدیم از طرفی که من دوست نداشتم گناه کنم قبول نکردم ولی گفت صیغه شفاهی می‌خونیم که گناه نباشه و من هم قبول کردم و بعد از گذشت دو روز از آن رابطه خانم اقدام به خودکشی کردند. آیا برای من مشکلی پیش می آید و من هم گیرم و من هم احضار میشوم؟؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم پاسخ به سوال جنابعالی یکبار ارسال گردید