27 آذر 1401

مجازات جعل اسکناس و توجه به عنصر روانی

دسته بندی : کیفری | جعل اسکناس
نازنین نبی زاده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام ، از کسی که ۳۵ میلیون پول تقلبی ۵۰ هزار تومانی بگیرند حکمش چی هس

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام وقت بخیر هرکسی اسکناس رایج دخلی یا خارجی را جعل کند یا به علم به جعل یا تزویر استعمال کند علاوه بر جبران خسارت وارده به‌ حبس از یک تا ده سال محکوم خواهد شد با توجه به بررسی ها وتحقیقاتی که انجام میگیرد باید احراز بشه که بمنظور اخلال در نظام پولی نبوده است تا فقط مجازات حبس و خسارت اعمال شود