06 مرداد 1400

دیه صدمات وارده به بدن چگونه محاسبه می شود ؟

دسته بندی : کیفری | دیه
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من در تصادفی که داشتم ۳تا از دنده های قفس سینم که اطراف قلب بود و لگن که شکسته و پلاتین گذاشتند و بینی که هم شکست و هم پاره شد ۳تا بخیه خورد و مقدار کمی جراحت داخل پام از قبیل زخم و کبودی بود میخواستم‌‌ لطف کنید ببینم دیه این ناحیه از بدن که اسیب دیده چه مقدار میشود ممنون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کابر محترم صدماتی را که شما بیان نمودید و نوع جراحت و میزان شکستگی و التیام آن به نحو صحیح یا ناقص برای تعیین میزان دیه مهم است و تشخیص اینکه نوع جراحت و میزان شکستگی و التیام چگونه است با پزشکی قانونی می باشد بعد از اتمام طول درمان قطعا پزشکی قانون درصد دیه هر عضو را تعیین می نماید و شما می توانید از جدول محاسبات دیات که در صفحه اول سایت وکیلوند موجود است جهت اطلاع از جمع دیات استفاده کنید