24 دی 1401

برای پیگیری خسارت و مطالبات خود چه کنم؟

دسته بندی : جرایم پزشکی | سایر دعاوی
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام من مشکل عصب سه قلو دارم چند ماه پیش رفتم عمل کردم بیمارستان مهراد تهران دکتر گفت 80 درصد خوب میشی در صورتی که یک درصد هم خوب نشد درد عصبیم همون بیمارستان برگشت و تا الان دردم بدتر شده میخواستم خسارت و پولم بگیرم خلاصه من از دکتر در دادسرای نظام پزشکی تهران شکایت کردم و چند روز بیمارستان مهراد مدیریت زنگ زدن گفتن بیا بیمارستان به نظر شما من برم بیمارستان یا نه یا منتظر دادسرا باشم

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز با سلام و احترام؛ پیشنهاد مدیریت برای مصالحه است و در هر دعوایی اگر طرفین قبل از پیگیری موضوع در محاکم بطرق مسالمت امیز سازش نمایند بنحویکه خسارت و مطالبه زیان دیده هم بطور معقولی جبران شود طبعا این موضوع پیشنهاد میشود،لیکن اگر بهردلیلی بیمارستان و پزشک مربوطه تمایلی در جهت جبران کلیه خسارات وارده ب شما ابراز نکرد در اینصورت پیگیری قطعی موضوع از طریق دادسرای مربوطه تا رسیدن به نتیجه مطلوب پیشنهاد میشود موید باشید