مطالبه دیه ناشی از قصور پزشکی

دسته بندی : جرایم پزشکی | سایر دعاوی
فاطمه دشتله
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر ممنون ازشما بابت وقتی که میزارین خدابهتون سلامتی و عمر باعزت بوه ،من سوالم اینه که الان بعد 2سال که دکترم بهم وعده دروغ داد که ترمیم و مشکلات بینیم رو بعد 1سال انجام میده ولی نداد و من تازه متوجه شدم که سوراخ شدن تیغه بینی قصورات پزشکی و ایشون تیغه بینی من رو با نخی بسته بودنانگار لز وسط نخ بود که تیغه رو صاف نگه داره که من بعد 2سال متوجه شدم ولی چون وعده درستش میکنم داده بود منتظر بودم درست کنه تا اخر اذرماه 1502 وقت داد رفتم جراحی نکرد گفت نیازی نداری و من خواستم شکایت کنم متوجه شدم سوراخ تیغه بینی و همچنین جای بخیه ها و کجی بینی و شکستگیش که سرجاشه و ازاون بدتر سقف دهانم سوراخه و اینارو تابهش گفتم گفت بهت وقت میدم مجدد بیا واسه جراحی کلینیک و اونجا دیگه قبل جراحی کامل همه اینارو میگیم و حل میکنیم ،حالا من نه بهش اعتماد دارم نه میخوام که دوباره دست بزنه به بینیم چون منو احمق فرض کرده بود روزی که بهش گفتم تیغه بینیم چرا با کش بستین خیلی راحت گفت چیزی نیس،لطفا بگین من چیکارکنم ایا همین که قبول کرده مدرک محکمیه و هم اینکه خوب تمام این قصورات الان واضحه شکایت کنم نتیج میده؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام اول قبل طرح‌دعوا بهتر است با چند دکتر متخصص دیگر مشورت بگیرید بعد از اطمینان کامل از قصور پزشکی اقدام به طرح دعوی نمایید