ایا میتوانم جراح را ب ترمیم رایگان مجاب کنم؟

دسته بندی : جرایم پزشکی | سایر دعاوی
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

ضمن سلام و تشکر
در 26 آذر 1402 جراحی ماموپلاستی و لیپوساکشن شکم و پهلو انجام دادم.به دلیل تخلیه شدید و بیش از حد در لیپوساکشن(طبق اقرار جراح)، در پهلوی چپ بنده نکروز عمیق ایجاد شد و سطح شکم با سوختگی و لکه های تیره آسیب دید.4 مرحله دبریدمان انجام دادند.گوشت اضافه ایجاد شده است.جراحی مامو پلاستی هم با عدم تقارن و زخم و عفونت و...انجام شده و نیاز به جراحی پلاستیک و ترمیم داره.اگر شکایت کنم چه خسارتی به من تعلق خواهد گرفت؟آیا موفق میشوم؟
چت ها و عکس ها موجود است.آیا بدون شکایت میتوانم از جراح درخواست ترمیم رایگان و ...داشته باشم؟متشکرم

پاسخ کارشناس حقوقی :

کاربر گرامی با سلام؛ شما میبایست بعلت قصور پزشکی محرز در مورد جراحی خودتان شکایتی در دادسرای جرائم پزشکی علیه جراح مربوطه مطرح نموده و فرآیند رسیدگی را پیگیری نمایید با احراز قصور پزشک مربوطه دیه مبنی بر جبران خسارات ب شما تعلق خواهد گرفت و بعضا برای پزشک تبعات دیگری نیز دارد لذا بعید است بدون طرح شکایت و پیگیری از طریق مراجع قضایی جراح مربوطه ب ترمیم رایگان مبادرت ورزد بهترین راه الزام ایشان هست حال با تشکیل پرونده و دیگر موارد امکان مصالحه با جرح بر اثر جبران خسارات یا ترمیم وجود دارد.مواردی که عنوان کردید بعنوان دلیل و اماره قابل استناد هست و امکان نتیجه گیری وجود دارد.اقدام قضایی کنید موید باشید