شکایت از دندانپزشک بابت قصور پزشکی

دسته بندی : جرایم پزشکی | سایر دعاوی
هدیه عرفانیان سمیعی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

باسلام من در تاریخ مرداد ماه 1401 برای ارائه خدمات دندانپزشکی به کلینیک مراجعه کردم و خدمات گرفتم اما متاسفانه امروز در تاریخ 30 فروردین 1403 به علت درد شدید دندان و آبسه دندان به دندانپزشک مراجعه کردم طی معاینات پزشک و عکس برداری متوجه شدیم که در سال 401 در همان کلینیک دندانپزشکی خطای دندانپزشکی صورت گرفته و فایل عصب کشی در دندانم شکسته آیا میتوانم برای دریافت دیه شکایت کنم ؟ مدارکی که در دست دارم عکس قبل از انجام درمان در همان تاریخ _ رسید پرداخت هزینه های درمان در همان کلینیک و عکسی که تازه از همان دندان گرفته ام _ و سوال اصلی این است که باید از کلینیک شکایت کنم یا از دکتری که درمان را انجام داده شکایت کنم ؟ درضمن کلینیک در ارائه مدارک و پرونده همکاری نمیکند

پاسخ کارشناس حقوقی :

دوست عزیز اگر شماره نظام پزشکی دندانپزشک موردنظر را دارید مستقیم به سازمان نظام پزشکی مراجعه کنید و از پزشک شکایت کنید