21 مرداد 1400

اداره پست بسته ای که برای من ارسال شده است را تحویل نمی دهد

دسته بندی : کیفری | سایر دعاوی
حامد جمشیدوند
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام من یه بسته پستی داشتم که از تهران برام ارسال شده و پست تحویل من نداده میگه توقیف شده باید چیکار کنم یعنی دیگه این بسته به من تحویل نمیدن

پاسخ کارشناس حقوقی :

سلام درود مطابق ماده ٨٧ قانون آیین دادرسی کیفری هرگاه ماموران پست بر مبنای قرائن و امارات، احتمال قوی دهند که بسته پستی حاوی مواد مخدر، سمی، میکروبی خطرناک و یا مواد منفجره، اسلحه گرم، اقلام امنیتی مطابق فهرست اعلامی از سوی مراجع ذی‏ صلاح به پست و یا سایر آلات و ادوات جرم است، محموله پستی با تنظیم صورتمجلس توقیف می‏ شود و موضوع فوری به اطلاع دادستان می رسد. دادستان پس از اخذ نظر مراجع ذی‏ صلاح و بررسی، در صورت منتفی بودن احتمال، بلافاصله دستور استرداد یا ارسال بسته پستی را صادر می کند. موفق.باشید