29 دی 1401

سوپیشینه جرایم سایبری و اعسار از رد مال

دسته بندی : جرایم سایبری | سایر دعاوی
مریم محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید . ببخشید من مرتکب یک جرایم سایبری شدم و طرف مقابل از بنده شکایت کرده و الان باید مبلغ رو بهشون پرداخت کنم :۲سوالی داشتم سوال اول اینکه اگه مبلغ بالاتر از حدتوانم بود قسط بندی می شود؟ و سوال بعد اگر پرداخت کنم پرونده تو سوابقم شکل نمی‌گیرد؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام کاربر محترم بهتر بود عنوان جرم بیان شود تا پاسخ دقیق بتوان داد.اگر به رد مال محکوم شده اید،بایددادخواست اعسار دهید که البته بعضی از قضات رد مال را به خاطر مجازات بودن قابل اعسار نمی دانند.واگر به جزای نقدی محکوم شده اید،باید از همان دادگاه صادرکننده حکم درخواست تقسیط کنید. اگر در مجازات های شما حبس تعزیری تا درجه پنج باشد مشمول سوپیشینه خواهید بود .